Dagboek

Aantal berichten: 80
Ga naar:   

Fietsen!

18 mei 2021

Hoera, je hebt vandaag leren los fietsen zonder zijwieltjes!
Nouja leren, mama dacht dat je er wel klaar voor was en wilde eens zien hoe je het zou doen zonder de wieltjes. Aangezien je met de wieltjes steeds tussen de tegels vast kwam te zitten. En daar ging je hoor! je kon al meteen goed balans houden en was niet bang om te vallen of wat dan ook, dat helpt ook. Je bent met papa meteen een rondje door het park gegaan.


 

Tulpenplukken in Flevoland met oma!

24 april 2021

Leuke dag voor de boeg: We gaan met de auto de tulpenroute doen en ook weer zelf tulpen plukken in Hanneke's pluktuin in Biddinghuizen, Flevoland. Het is heel gezellig met oma er bij natuurlijk. We begonnen de route met de auto maar weken daar al snel vanaf om toch even naar de pluktuin te gaan. We wisten al waar het was omdat we er een jaar geleden ook zijn geweest. De tulpen stonden er nu alleen wat zielig bij. Veel minder kleur omdat het nog erg koud is voor de tijd van het jaar en er pas geleden nog sneeuw lag en het veel vriest in de nacht. Jammer maar gelukkig konden we nog wel gaan. We moeten het nu echt hebben van de uitjes in de buitenlucht zoals dit. 
Na het plukken zijn we met de auto verder gegaan met de route en bij nog wat velden gestopt onderweg.
Op een gegeven moment raakte we verdwaald dus zijn we maar naar huis gegaan haha.

  

Moestuintjes!

17 april 2021

Op dit moment krijg je bij de Albert Heijn bij de boodschappen Moestuintjes om te sparen. Jij en Vinn vinden dit ook heel erg leuk. Welke krijgen we? en natuurlijk helpen jullie mee met het maken van de aarde, het vullen van de potjes, zaaien en water geven. Een leuke bezigheid. Inmiddels groeien de plantjes al aardig goed. Ik ben benieuwd of er later echt gaat uitgroeien tot iets groters.
In ieder geval heeft dit ons enthousiast gemaakt en beginnen we binnenkort een echte moestuin waar we hopelijk uit kunnen eten.

 

Nieuwe keuken!

06 april 2021

Vandaag zijn we van stat gegaan met de nieuwe keuken. Alles is gesloopt en er uit. We moesten 1,5 week eten bestellen, ergens anders eten en kant en klaarmaaltijden kopen. Dat was wel erg wennen maar stiekem ook best lekker en leuk. Afwassen in de badkamer was minder leuk. Er zat wel weer wat tegen maar uiteindelijk is het super mooi geworden. Heel fijn dat we nu een nieuwe, mooie keuken hebben met extra veel ruimte en een kokendwater kraan.

 

Pasen 2021

04 april 2021

De dag voor pasen kwam Vera langs en heb je samen met Fenna en Vera paaskoekjes versierd. Helemaal glutenvrij! en je vond ze nog lekker ook!

Eerst paasdag mochten jij en Fenna als eerste op zoek naar de vele paaseieren die verstopt waren. Dat is altijd een grote hit! Sommige waren nog beste moeilijk. Helaas lust je geen chocolade, maar zoeken is ook heel leuk!
Eerste paasdag kwamen Wouter, Elise en Tessa langs. We hebben allerlei hapjes gegeten en een zelfgemaakt toetje. Jullie kregen een unicorn ijsje en hebben het helemaal op!
Tweede paasdag gingen we bij Opa en Betty eten, heerlijke patat, kipsate en vis!